Airco kopen in regio Eindhoven

Waar moet u op letten bij het kopen en plaatsen van een airco

Goedkope Airco kopen voor bedrijf of particulier
Wat kost een airco in 2019?
Airco kopen voor bedrijf of particulier

Dé airco leverancier in regio Eindhoven)

Wilt u een goede en betaalbare airco kopen voor thuis of op het werk? Van den Reek, gevestigd in de regio Eindhoven, adviseert en plaats uw airconditioning op een professionele wijze bij u thuis of bij uw bedrijf. Wij bieden de beste airco service, waarbij wij tevens onderhoud of reparatie van uw airco verzorgen. Ook kunt een mobiel airco systeem kopen, dat eenvoudig te verplaatsen is. Uw klimaatbeheersing is in goede handen bij ons! Benieuwd naar de prijzen voor een voordelige airco? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Van den Reek is gevestigd in Nuenen (regio Eindhoven) en verzorgt airo installatie en onderhoud in de regio Eindhoven, Best, Helmond, Deurne en Valkenswaard.

Welke airco kunt u het beste kopen?

Er zijn veel verschillende soorten airco systemen die u kunt kopen, maar welk type airco past het beste bij u? U kunt kiezen voor mobiele airco, een airco die u overal in uw woning kunt plaatsen. Ook kunt u een airco met split unit kopen. Dit type airco is handig als u met één buitenunit het klimaat in meerdere kamers wilt regelen. Naast het verkopen en plaatsen van de airco staan wij ook garant voor het onderhoud en reparatie van uw airco systemen (in de regio Eindhoven, Best, Helmond, Deurne en Valkenswaard).

Een airco koopt u voor een ideaal leefklimaat

Het kopen van een airco is een ideale en betaalbare oplossing als u op zoek bent naar een goed klimaat om te wonen en te werken. Een goede airco zorgt er voor dat de klimaatbeheersing in uw woning of kantoor altijd optimaal geregeld is. Het is nooit te koud of te warm. Voor mensen die in een kantoor werken wordt dit als erg prettig ervaren en zorgt een airco voor een gezonde leefomgeving.

Airco’s kopen met hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen

Bij van den Reek koopt u altijd een airco tegen een eerlijk en concurrerend tarief. Belangrijk is om niet alleen op de prijs te letten bij de aankoop van een airco, maar zeker ook op de belangrijke aspecten die bepalend zijn voor de duurzame functionering van uw airco.

Airco kopen, waar moet u op letten?

Wilt u een nieuwe airco kopen, maar weet u niet wat nu de beste keuze is? Onderstaande aspecten zijn belangrijke punten om op te letten:

  • Koellast van de airco installatie die nodig is
  • Gewenste energieklasse van de airco
  • Geluidsniveau van de airco
  • Functies en mogelijkheden van de airco

De koellast of koelvermogen van de airco die u koopt zegt iets over de capaciteit die uw airco installatie moet hebben om de ruimte effectief te koelen. Voor een slaapkamer van 16 vierkante meter koopt u een airco met ongeveer 1,6 kW vermogen. Bereken uw koellast via onze rekentool voor uw eigen situatie.

De energieklasse geeft aan wat het energieverbruik van de airco installatie is. Koopt u een airco installatie energieklasse D? Dan verbruikt deze veel stroom. Om uw energiekosten laag te houden is het kopen van een airco installatie met energieklasse A aan te raden. Vaak is de besparing per jaar meer dan het prijsverschil bij de aanschaf van een airco. Let dus niet alleen op de aanschafprijs van een airco! Wij informeren u ook over het geluidsniveau van uw airco, zodat u geen geluidshinder ervaart of veroorzaakt met uw airco installatie.

Airco installatie en airco onderhoudscontract

Wilt u de zekerheid dat uw aangekochte airco installatie lang en betrouwbaar blijft werken, sluit dan een onderhoudscontract af bij de aankoop van uw airco. door regelmatig onderhoud aan uw airco installatie gaat deze langer mee, de energiekosten vallen lager uit door een hoger rendement en in veel gevallen betaalt u geen materiaalkosten bij reparatie.

Wanneer u een onderhoudscontract voor uw airco installatie wilt afsluiten neem dan contact op voor de mogelijkheden. Van den Reek is gevestigd in Nuenen en werkt voornamelijk in de regio Eindhoven, Best, Helmond, Deurne en Valkenswaard.

Airco met of zonder buitenunit kopen?

Bij het kopen van een nieuwe airco installatie kunt u kiezen voor een airco met of een airco zonder buitenunit. Een airco installatie met een buitenunit is vaak effectiever dan een airco installatie zonder buiten unit. Wel produceert de buitenunit meer geluid, maar daar heeft u in uw woning of bedrijfspand geen last van heeft. Soms is het plaatsen van een buitenunit niet mogelijk of niet nodig overbodig. Bijvoorbeeld als u de airco installatie alleen in de zomer gebruikt, of wanneer u liever een mobiele airco unit wilt kopen zodat u de airco kunt verplaatsen. Het voordeel van het kopen van een airco installatie zonder buitenunit is de eenvoud van de installatie.

Mobiele airco kopen

Wilt u een mobiele airco installatie kopen, dan heeft u een airco die u overal kunt neerzetten. Zo verkoelt u eenvoudig in de ruimte waar dat gewenst is. Ook bij een mobiele airco installatie moet er warme lucht afgevoerd worden. Dat gebeurt via een afvoer die de warme lucht bijvoorbeeld door een raam naar buiten afvoert.

Hoe werkt een airco installatie?

De installatie van een nieuwe airco installatie bestaat uit twee verschillende onderdelen: de montage en het in bedrijf stellen van uw airco installatie. Zonder ervaring met het installeren van airco systemen kunt u er voor kiezen de airco installatie door van den Reek te laten plaatsen en installeren. De kosten voor de installatie van een airco zijn afhankelijk van het type airco dat u bij ons koopt. Tijdens de installatie worden de binnen- en buitenunit geplaatst, regelen wij de elektrische aansluiting en controleren we de juiste werking van de airco installatie.

Waar in huis kunt u een airco plaatsen?

U kunt een airco installatie kopen voor vrijwel ieder vertrek in uw woning. Het airco systeem biedt verkoeling in ruimtes waar u vaak verblijft. Dit kan uw woonkamer of keuken zijn, maar ook het kopen van een airconditioning voor in uw slaapkamer is geen overbodige luxe. Met een multi-split systeem kunt u in meerdere ruimtes van uw woning in een airco plaatsen die op één buitenunit aangesloten zijn. Graag adviseren wij u over de optimale plaatsing en van een airco installatie in uw woning of bedrijf.

Wat kost een airco installatie

De kosten van een airco installatie hangen sterk af van het merk en type model dat u wilt kopen. De kosten van de airco worden, naast de aanschafprijs van de airco installatie, ook bepaald door de installatiekosten en de kosten voor energie en onderhoud. Van den Reek levert betaalbare airco’s voor ieder budget en zorgt tevens voor de installatie en het onderhoud. Gebruik ons contactformulier en voor een vrijblijvende offerte op maat.

Kies voor een erkend installateur en laat u goed informeren, zodat u zeker de juiste keuze maakt en voorkomt dat u een klein voordeel op de aanschafprijs van uw airco moet bekopen met jarenlange onnodig hoge energiekosten.

Kies voor een Airco installateur uit de regio Eindhoven

Het voordeel van het kopen van airco bij een airco installateur in de buurt is dat deze meer betrokken is dan een landelijke keten of een leverancier die de airco installatie en het onderhoud uitbesteed. van den Reek is gevestigd in Nuenen en is actief in de regio Eindhoven, Best, Helmond, Deurne en Valkenswaard.

Van den Reek verzorgt het totale project. Van airco advies en levering tot installatie en onderhoud van uw airco installatie. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt als het gaat om de aanschaf en betrouwbare werking van uw airco installatie.

Airconditioning koellastberekening

Reken hier uit hoeveel koelcapaciteit u nodig heeft voor uw ruimte(s).

Voordelen
√ Aangename omgeving
√ Productief arbeidsklimaat
√ Schone lucht
√ Energiezuinig
√ Subsidie

Voor meer informatie over het kopen van een airco bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl

Voor meer informatie over het kopen van een airco bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl

Voor meer informatie over het kopen van een airco bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl

Ja, ik wil meer weten over airconditioning voor thuis. Maak met mij geheel vrijblijvend een afspraak.