Airco voor kantoor kopen

Belangrijk bij het kopen van een airco voor op kantoor

Goedkope Airco kopen voor bedrijf of particulier
Wat kost een airco in 2019?
Airco kopen voor bedrijf of particulier

Airco kopen voor kantoor of vergaderruimte

Kantoren zijn bij uitstek geschikt voor toepassing van een airconditioningsysteem. Logisch want uw medewerkers werken er en presteren beter in een optimaal werkklimaat. Veel gebruikte airco systemen zijn plafondunits zoals cassette airco’s omdat hiervoor minder bouwtechnische wijzigingen nodig zijn, terwijl deze toch een aangenaam klimaat creëren op de kantoor werkplek.

Airco in kantoor voor een gezonde werkomgeving

Een gezonde werksituatie en een aangename temperatuur zullen uw medewerkers zeker waarderen! Als werkgever kunt u er vanuit gaan dat een prettige werkplek en een aangenama klimaat zal zorgen voor betere werkprestaties. Dit bereitk u met het kopen van een airco voor op kantoor.

Een kantoor aico regelt de juiste temperatuur en luchtkwaliteit in elke afzonderlijke kantoorruimte. Uw medewerkers kunnen zich beter concentreren op hun werkzaamheden en u merkt dat het plezier bij de mensen op uw kantoor zal toenemen. Want wie werkt in een aangenama klimaat voelt zich prettiger op kantoor en dat is natuurlijk wat elke ondernemer wil bereiken.

Schone lucht in kantoor door aico met luchtfilters

Naast de koelfuncties van een airco filtert deze de kantoorruimte ook en worden allerlei schadelijke stofjes, pollen en andere vervuilde luchtdeeltjes die het werken onaangenaam maken uit de lucht verwijderd. Gereinigde lucht en een constante temperatuur levert een gezonde werkplek voor u en al uw medewerkers op. Een airco met luchtreinigingsysteem is zeker aan te bevelen als u medewerkers heeft die problemen hebben met hun luchtwegen zoals b.v. astma. Geef uw kantoorpersoneel een aangenaam klimaat en schone lucht en kies voor een kantoor airco van vanden Reek.

Airco op kantoor in elk seizoen

Een airco zorgt voor een koele kantoorruimte en de werkruimtes worden voorzien van schone lucht. Een airco kan ook een kantoorplek verwarmen dankzij de warmtepomp en de inverter techniek. Deze airco technologie zorgt voor een aangenaam warme werkomgeving met een minimum aan energiekosten. De inverter techniek zorgt ervoor dat uw kantoor verwarmt wordt met een hoge efficïentie in energieverbruik. Met de toenemende energiekosten en het milieubewuster ondernemen is dat een extra voordeel.

Stille kantoor airco’s zorgen voor ongestoord werken

Een moderne kantoor airco is tegenwoordig fluisterstil en zorgt ervoor dat de medewerkers op uw kantoor of in uw bedrijf ongestoord en onafgeleid hun werk kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn deze airco’s eenvoudig en snel te bedienen en in te stellen met een afstandsbediening. Een stille kantoor airco zorgt voor rust in elke kantoorruimte waar dat nodig is.

Wilt u op uw kantoor een aangenaam werkklimaat?

Van den Reek adviseert u graag als het gaat om een airco voor uw bedrijf of kantoor.  Het installeren van een airco op kantoor of in uw bedrijf is complexer dan een aico bij u thuis. Van den Reek in Nuenen is de specialist als het gaat om zakelijke airco’s in de regio Eindhoven, Best, Helmond, Deurne en Valkenswaard. Profiteer van onze kennis en ervaring en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Airconditioning koellastberekening Reken hier uit hoeveel koelcapaciteit u nodig heeft voor uw ruimte(s).
Voordelen √ Aangename omgeving √ Productief arbeidsklimaat √ Schone lucht √ Energiezuinig √ Subsidie
Voor meer informatie bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl
Voor meer informatie bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl
Voor meer informatie bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl
Ja, ik wil meer weten over airconditioning voor thuis. Maak met mij geheel vrijblijvend een afspraak.