Airco voor thuis

Wij leveren airco’s aan particulieren in de regio Eindhoven

In een zakelijke omgeving is een professionele airco voor koelen en verwarmen niet meer weg te denken. Ook privé raken airco’s steeds meer ingeburgerd. Vooral omdat airco’s de laatste jaren veel goedkoper geworden zijn en omdat ze ingezet worden vooor koelen en verwarmen. Met een levensduur van gemiddeld vijftien jaar wordt investeren aantrekkelijk. U kunt de kosten over meerdere jaren spreiden.

Kwaliteit van leven

Wist u dat een luchtzuiveringssysteem prima geschikt is om de levenskwaliteit te verbeteren? Bij astma, hooikoorts of een allergie is dat een uitkomst. Ook mensen die door hun ziekte aan huis of bed gekluisterd zijn, hebben er voordeel van. Zo’n systeem zuivert de lucht van stof, rook, bacteriën, virussen, pollen en etensgeuren. Ook zijn er vele airco’s ingericht om de lucht te zuiveren. Zij zijn uitgerust met een plasmafilter.

Heeft u het warm? Doet u ’s nachts geen oog dicht? Een airco brengt niet alleen verkoeling maar zorgt ook voor een goede nachtrust. Deze stille kracht doet geruisloos zijn werk.

Lager energieverbruik met airco-systeem

Het energieverbruik van een airco is minimaal. Dit geldt tijdens het koelen én verwarmen. Een airco koelt of verwarmt tot de juiste temperatuur bereikt is en schakelt dan af. Hij draait dus slechts een aantal uren per dag. En dat merkt u aan uw energierekening. Het rendement? Veel klimaat voor weinig geld.

Nieuwbouw

In de huidige bouw bieden airco-systemen en warmtepompen een gecombineerde oplossing voor zowel koelen als verwarmen, waarbij u nu de keuze heeft tussen hoog- en laagtemperatuur warmtepompsystemen. Deze innovatie maakt het mogelijk uw huidige radiatoren te gebruiken met hoogtemperatuur systemen of te kiezen voor een energie-efficiëntere oplossing met laagtemperatuur verwarming, zoals vloerverwarming, ideaal voor zowel nieuwe als bestaande woningen. Vooral in combinatie met zonnepanelen levert dit een zeer energiezuinig systeem op.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing omvat ventilatie, verwarming, koeling, ontvochtiging, filtering en regeltechniek. Bij Van den Reek bent u aan het juiste adres voor klimaatbeheersing. Wij voeren projecten uit voor nieuwbouw en renovatie. Meer over klimaatbeheersing

Voordelen

  • Aangename omgeving
  • Productief arbeidsklimaat
  • Schone lucht
  • Energiezuinig
  • Subsidie

Voordelen

  • Aangename omgeving
  • Productief arbeidsklimaat
  • Schone lucht
  • Energiezuinig
  • Subsidie