Airco op kantoor eindhoven

Airco kopen voor kantoor in Eindhoven

Na een lange periode van thuiswerken mag iedereen langzaam weer naar kantoor komen. Het hebben van schone lucht op kantoor is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp. De kantoorpanden zijn steeds beter geïsoleerd, maar helaas is er niet altijd voldoende aandacht voor ventilatie en de kwaliteit van de lucht. Het kopen van een goede airco voor op kantoor kan hieraan bijdragen.

Betere werkprestatie door een goede airco op kantoor

Als werkgever wil je graag een aangename werkomgeving bieden aan je werknemers. Een airco op kantoor geeft het hele jaar door veel voordelen. In de zomermaanden geeft een airco de juiste verkoeling. Daarnaast is het in de wintermaanden de klimaatbeheersing van jouw kantoor in Eindhoven. Een airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur, maar heeft ook invloed op de luchtvochtigheid. Hierdoor kunnen jouw werknemers het gehele jaar door effectief werken. Een airco op kantoor kan dus bijdragen aan het verhogen van de productiviteit en volgens onderzoek draagt het zelfs bij aan het verminderen van ziekteverzuim.

Een geschikte airco voor alle kantoorruimtes

Het installeren van een nieuwe airco op uw kantoor is niet alleen prettig voor de werknemers. Kantoorapparaten zoals printers en servers staan vaak in grote getalen in een kleine ruimte bij elkaar. Als deze ruimtes niet goed gekoeld worden en deze apparaten voor een lange tijd in een warme omgeving staan is het mogelijk dat ze op den duur minder goed gaan werken. Door het plaatsen van een geschikte airco voor deze kantoorruimte gaan uw waardevolle apparaten langer mee!

Energiezuinige airco voor op kantoor

Zoek je naar een airco voor een kleine vergaderkamer of voor een grote kantoorruimte in Eindhoven? In beide gevallen is het aanschaffen van een energiezuinige airco voordelig. Tegenwoordig zijn niet alle airco’s meer energievreters. Er zijn veel energiezuinige airco’s beschikbaar die geschikt zijn voor op een kantoor. Wij leveren zelfs airco’s die zo zuinig zijn, dat je na installatie subsidie kunt aanvragen. Dit is in de vorm van Energie Investerings Aftrek (EIA). Op deze manier kun je mogelijk een deel van de investering terugkrijgen via de overheid. Hiermee is het aanschaffen van een kantoor airco nog aantrekkelijker!

Airco op kantoor inclusief onderhoud en service in regio Eindhoven

Van den Reek levert in de omgeving Eindhoven niet alleen airco’s voor op kantoor, maar biedt daarbij ook onderhoud en service aan. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar om storingen te verhelpen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een airco voor op jouw kantoor in Eindhoven? Of zijn er nog vragen die je graag wilt stellen? Maak dan meteen een afspraak voor meer informatie!