Service en onderhoud

Service en onderhoud aan uw airco in de regio Eindhoven

Bij Van den Reek staan service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Dat vraagt om een eigen service- en onderhoudsdienst. Onze monteurs staan 24 uur per dag klaar om storingen te verhelpen.

Actief in regio Eindhoven

Daarnaast houden zij uw airco of klimaatbeheersingsysteem in optimale conditie. Zo verzorgen zij de wettelijk verplichte onderhoudsbeurten aan klimaatbeheersystemen. U kiest uit diverse onderhoudscontracten. Heeft u al een airco door een andere installateur laten installeren en woont u in de regio Eindhoven, dan kunt u onderhoud en reparatie als aparte service kiezen.

Persoonlijke werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en servicegericht. Een tevreden opdrachtgever komt bij ons op de eerste plaats. Daarom denken wij met u mee. En doen we wat we beloven. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor een oplossing op maat.

Voordelen

 • Aangenaam klimaat met een airco
 • Airco met laag energieverbruik
 • Maatwerk airco systemen
 • NVKL-erkenning
 • Airco service en onderhoud
 • Kwaliteit van leven

Voordelen

 • Aangenaam klimaat met een airco
 • Airco met laag energieverbruik
 • Maatwerk airco systemen
 • NVKL-erkenning
 • Airco service en onderhoud
 • Kwaliteit van leven

Airco service & onderhoud

Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning biedt uitgebreide service en onderhoud voor airconditioningsystemen in de regio Eindhoven. Met een team van deskundige technici zorgen zij ervoor dat uw airco optimaal blijft functioneren, zowel in de zomer als winter. Door regelmatig onderhoud te verrichten, verlengt u de levensduur van uw systeem, verbetert u de luchtkwaliteit in uw ruimte en bespaart u op energiekosten. Voor betrouwbare service en onderhoud aan uw airco, kiest u voor de expertise van Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning.

LG Therma V_Lifestyle_55_Waterflow-klein

Klantbeoordelingen

Uitstekend
4.6
Heldere eerlijke offerte. Fijne communicatie met alle mensen die ik heb gesproken van Van den Reek. Goed en snel gemonteerd met duidelijke uitleg.
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review! Fijn, dat wij u van dienst konden zijn.
Als je overweegt als particulier een airco te plaatsen dan wil ik van den Reek aanbevelen. Het proces van offerte aanvragen tot plaatsing van twee airco's is zeer goed verlopen. De communicatie verliep zeer goed, snel en correct. De medewerkers en de eigenaar zijn vakkundig. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is er zorgvuldig en netjes gewerkt en daarnaast zijn het ook zeer vriendelijke mensen. Echt een positieve ervaring met dit bedrijf.Mooie covers ook geplaatst.
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn, dat wij u van dienst konden zijn en er weer een tevreden klant bij hebben.
Prima bedrijf.Afspraak is afspraak en op tijd. Goed advies gekregen, planning klopte, keurig te woord gestaan ook op de zaak. Montageploeg werkte erg netjes en airco werd top geïnstalleerd. Aanrader ook voor particulieren.
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Wij zijn blij, dat wij u naar tevredenheid van dienst konden zijn! Veel plezier van uw airconditioning gewenst.
In juni 2022 twee airco's met buitenunit laten plaatsen. Hele traject is erg prettig verlopen. Serge is op locatie komen kijken wat de beste oplossing zou zijn. Vervolgens zijn beide installaties keurig en vlot geïnstalleerd en genieten we nu van een lekkere koele slaapkamer en een koel kantoor. In de winter gebruiken we de airco voor verwarmen waardoor we veel minder gas verbruiken en energie van onze zonnepanelen optimaal inzetten. Zo hebben we de kosten al snel terugverdiend. Top advies!
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn, dat we u naar tevredenheid van dienst konden zijn.
js_loader

Meer weten?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak over airco's, klimaatbeheersing of koeltechniek

Bij Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco, klimaatbeheersing of koeltechniek voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!

Maak een afspraak

  Ik wil graag contact over:

  Mijn vraag is:

  Uw gegevens:

  Contact informatie

  Collse Heide 40 5674VN Nuenen
  Prestige Sfeerbeeldfoto 3

  Onderhoudscontracten

  Bij Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw airconditioningsysteem. Dit contract zorgt ervoor dat uw airco regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden door deskundige technici, waardoor de levensduur van uw systeem verlengd wordt en de efficiëntie hoog blijft. Met dit onderhoudscontract geniet u van gemoedsrust, wetende dat uw airco in optimale conditie blijft, klaar om u te voorzien van comfortabele temperaturen het hele jaar door.

  Airco Specialist

  voor de regio Eindhoven (Brabant)

  Bij Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u voor de juiste airco kiest. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!