Leverancier van koeltechniek en vriescellen in de regio Eindhoven

Van den Reek Technische Installatie Groep staat bekend als dé expert op het gebied van koeltechniek, met een aanbod dat het volledige spectrum van koelen en vriezen omvat. Onze dienstverlening strekt zich uit van het ontwerp tot de uitvoering, nazorg en onderhoud van uw koelinstallaties, waarbij we altijd streven naar een resultaat dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet maar deze zelfs overtreft. Wij begrijpen het belang van een betrouwbare koelvoorziening voor uw bedrijfsvoering en zetten ons volledig in om optimale prestaties en efficiency te garanderen. Dit omvat ook een snelle en efficiënte service voor het oplossen van storingen, zodat uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden.

Expert in koeltechniek

Onze expertise in koeltechniek is breed en divers, waardoor we in staat zijn maatwerk te leveren voor elk type project – van kleine ondernemingen tot grote industriële complexen. Wij hanteren de nieuwste technologieën en duurzame praktijken om niet alleen aan de huidige normen te voldoen maar ook vooruit te denken aan de toekomstige eisen van onze planeet. Ons team van ervaren professionals is uitgerust met de kennis en vaardigheden om elk project succesvol te leiden, van de eerste ontwerpfase tot aan de uiteindelijke oplevering en het doorlopende onderhoud.

Persoonlijk gesprek

Bij Van den Reek bent u verzekerd van een partnerschap dat gericht is op uw succes. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek over hoe onze koeltechnische oplossingen uw bedrijf kunnen ondersteunen en verbeteren. Ontdek de meerwaarde van een samenwerking met Van den Reek Technische Installatie Groep en zet vandaag nog de stap naar een koeloplossing die naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Voordelen

 • Aangename omgeving
 • Productief arbeidsklimaat
 • Schone lucht
 • Energiezuinig
 • Subsidie

Voordelen

 • Aangename omgeving
 • Productief arbeidsklimaat
 • Schone lucht
 • Energiezuinig
 • Subsidie

Koeltechniek op maat

Het traject voor een koeltechniek toepassing bij Van den Reek Technische Installatie Groep begint met een uitgebreid adviesgesprek om uw specifieke behoeften en verwachtingen in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek ontwerpen onze experts een op maat gemaakte koeloplossing die perfect aansluit bij uw situatie. Na goedkeuring van het ontwerp volgt de zorgvuldige uitvoering van de installatie, uitgevoerd door ons team van ervaren technici. Na installatie zorgen wij voor een grondige nazorg, inclusief regelmatig onderhoud en snelle storingsdienst, om de optimale werking van uw systeem te waarborgen.

LG Therma V_Lifestyle_55_Waterflow-klein

Klantbeoordelingen

Frank Zegers
Frank Zegers
1711609745
In juni 2022 twee airco's met buitenunit laten plaatsen. Hele traject is erg prettig verlopen. Serge is op locatie komen kijken wat de beste oplossing zou zijn. Vervolgens zijn beide installaties keurig en vlot geïnstalleerd en genieten we nu van een lekkere koele slaapkamer en een koel kantoor. In de winter gebruiken we de airco voor verwarmen waardoor we veel minder gas verbruiken en energie van onze zonnepanelen optimaal inzetten. Zo hebben we de kosten al snel terugverdiend. Top advies!
Wil Teurlincx
Wil Teurlincx
1709375410
Aardige, beleefde, hardwerkende en vakbekwame monteurs.Het gemonteerde ziet er strak en netjes uit. Zo ook de werkplekken na einde karwei. Alles is netjes en opgeruimd achtergelaten. Kortom: vaklui, sorry, vaklieden (ambtenaren zijn lui).
HENK Rijken
HENK Rijken
1709374787
Afgelopen week heb ik een airco laten plaatsen. In eerste instantie aantal weken geleden uitleg aan huis gekregen over welke airco het beste zou zijn. Na een aantal weken is de projectleider langs geweest om de puntjes op de i te zetten. De dag van levering in overleg met de monteur is alles naar tevredenheid aangelegd. Deze was zeer kundig en uiterst secuur. Alle rommel werd netjes verwijderd en schoon gemaakt. Na het in bedrijf stellen van de installatie nog een uitgebreide instructie gehad over de werking via de afstandbediening.We zijn zeer tevreden en kunnen dit topbedrijf met deskundig vriendelijk personeel van harte aanbevelen
Wen
Wen
1707062759
Goed bedrijf, goede service, vriendelijke mensen
Het warmtepomp-proces met van den Reek aangegaan en ik ben perfect geholpen. Denken heel goed mee en leveren maatwerk. Kan ze van harte aanbevelen voor wat betreft alles wat met AC/WP te maken heeft!
Heldere communicatie, vakmanschap en prachtig afgewerkt. Zeer tevreden
Matt Claassen
Matt Claassen
1695417609
I van Gool
I van Gool
1692961983
Professioneel bedrijf met goede interactie, producten en diensten. We waren zeer tevreden.
Keurig netjes gewerkt, fijn personeel
Jolande Manders
Jolande Manders
1687791571
Wat een super bedrijf. Staan altijd voor je klaar en denken altijd met je mee. Professioneel en vriendelijk personeel. Ofterwijl een aanrader!!!!!!
Meg Groosman
Meg Groosman
1683218967
Adequate info, thuissituatie bekeken en opgemeten en vandaag airco geplaatst. Allen heel vriendelijk en prima uitleg van de bijbehorende app gekregen. Werken eeg netjes. Een aanraderMadeleine
Eind juli mail gestuurd dat we interesse hadden in airco. Snelle reactie en offerte. Goede informatie. Netjes geïnstalleerd door vaklui. Nu genieten van de warmte en straks van de koelte. En.... goedkoper dan gas. Top bedrijf. Bevelen het van harte aan🔥❄️
Marcel Gielen
Marcel Gielen
1665318719
Prima leverancier van luchtbehandeling en het bijbehorende onderhoud.
Frank Snoek
Frank Snoek
1661771285
Luc Vrijken
Luc Vrijken
1659345084
Henk van Neer
Henk van Neer
1654702989
Ervaren en netjes werkende monteurs. Vakbekwaam en perfecte installatie van airco , gewoon goed zoals het hoort en voor een goede prijs. Duidelijke offerte en correcte begeleiding. Chapeau!!
Ank Gloudemans
Ank Gloudemans
1651418403
Twee weken geleden samen met twee buren airco's laten installeren. Dik tevreden: doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Persoonlijke aanpak, nette offerte en communicatie, vriendelijke monteurs die hun vak verstaan, netjes opruimen en uitgebreid toelichten en vragen beantwoorden. Ik werk en slaap heerlijk koel, zonder geluidsoverlast en voelbare luchtstromen.
j spijkerboer
j spijkerboer
1621964724
Chris Kuijten
Chris Kuijten
1616792024
lekker koffie gedronken en toen weer aan de slag gegaan
willy van gent
willy van gent
1583279638
W. Schuelders
W. Schuelders
1580385020
Frank Zegers
Frank Zegers
1539376234
Professioneel airco specialist voor bedrijf en particulier. Goed en eerlijk advies. Ook voor onderhoud
Peter van doren
Peter van doren
1464701202
Leuk personeel 👍
Volgende Recensiesjs_loader

Meer weten?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak over airco's, klimaatbeheersing of koeltechniek

Bij Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco, klimaatbeheersing of koeltechniek voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!

Maak een afspraak

  Ik wil graag contact over:

  Mijn vraag is:

  Uw gegevens:

  Contact informatie

  Collse Heide 40 5674VN Nuenen