NVKL-erkend bedrijf

De productiviteit in een kantoor wordt mede bepaald door het klimaat en de temperatuur. Om die constant te houden heb je installateurs nodig die technisch goed geschoold zijn en een servicegerichte mentaliteit hebben.

Die installateurs hebben zich verenigd in de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling, NVKL. Dat is synoniem voor professionaliteit, zekerheid en kwaliteit.

De NVKL maakt onderscheid tussen de erkenningen Specialist Koudetechniek en Specialist Klimaatbeheersing. Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning is voor beide disciplines erkend. Dit kunt u zien aan ons NVKL-branche logo, waaraan beide disciplines zijn toegevoegd.

PED-gecertificeerd

Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning is expert in apparaten onder druk. Daarvoor zijn wij PED-gecertificeerd. PED voorziet in veiligheid voor personen en omgeving. Deze certificering stelt minimale essentiële veiligheidseisen waaraan drukapparatuur moet voldoen. Dit betekent dat
drukapparatuur zodanig moet worden ontworpen, vervaardigd, gecontroleerd en indien van toepassing uitgerust en geïnstalleerd, dat de veiligheid ervan gewaarborgd is.

Voordelen

  • 24/7 service
  • Maatwerk
  • NVKL-erkenning
  • Airco service en onderhoud
  • Eigen service- en onderhoudsdienst