Leverancier van klimaatbeheersystemen in de regio Eindhoven

Klimaatbeheersing is meer dan koelen alleen. Niet alleen verversen en zuiveren van lucht vallen onder deze noemer maar ook koelen, verwarmen en ontvochtigen. De medewerkers van Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning beheersen al deze aspecten van klimaathebeersing.

Op het weer kunnen we maar weinig invloed uitoefenen. Binnenshuis is het een ander verhaal. Daar hebt u, met een adequate klimaatbeheersing, een aangenaam klimaat voortaan zelf in de hand. De Arbowet erkent het belang van een aangenaam werkklimaat.

Klimaatbeheersing vs gebouwenbeheer

Een gebouwbeheersysteem omvat meer dan klimaatbeheersing alleen. Het omvat de complete technische infrastructuur. Dus ook de elektrische installatie, telecom, beveiliging en toegangsbeheer. Omdat het systeem vanuit één visie ontwikkeld is, zijn alle installaties op elkaar afgestemd. Daardoor werken ze slim en efficiënt samen. Het resultaat? Minder energieverbruik, lagere onderhoudskosten en een optimaal arbeidsklimaat.

W-installateur voor klimaatbeheersing

Als W-installateur verzorgen wij de werkbouwkundige installaties: klimaatinstallaties om te verwarmen, te koelen en te ventileren. En daarmee creëert u een optimale klimaatbeheersing voor uw mensen, machines en productieruimtes. Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning heeft de kennis en kunde in huis om een systeem voor klimaabeheersing te installeren, waarmee u energie bespaart.

Ventilatie- en regeltechniek

Een goede luchtbehandeling zorgt voor een beter welzijn, meer comfort en een gezonder leefklimaat. Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning denkt graag mee over de best mogelijke oplossing op basis van gezondheid en efficiency.

Klimaatbeheersing voor een optimale werkomgeving

Met klimaatbeheersing creëert u optimale omstandigheden voor uw bedrijfsvoering: voor uw mensen, machines en producten. Temperatuur, vochtigheidsgraad en ventilatie kunt u op maat instellen voor iedere ruimte. Ook als u speciale wensen hebt, regelt u zo een eigen microklimaat. Makkelijk, efficiënt en energiezuinig. Oplossingen voor klimaatbeheersing, ook voor serverruimtes en cleanrooms, leveren wij turn-key op.

Voordelen

  • Minder energieverbruik
  • Optimaal arbeidsklimaat
  • Tot 15% subsidie
  • Maatwerk
  • W-installateur

Voordelen

  • Minder energieverbruik
  • Optimaal arbeidsklimaat
  • Tot 15% subsidie
  • Maatwerk
  • W-installateur

Klimaatbeheersing op maat

Klimaatbeheersing is essentieel voor een productieve werkomgeving, en bij Van den Reek Technische Installatie Groep bieden we een holistische aanpak voor uw bedrijfsbehoeften. Onze expertise strekt zich uit van het verversen en zuiveren van lucht tot aan koelen, verwarmen, en ontvochtigen, waarbij we de complete technische infrastructuur van uw gebouw naadloos integreren. Dit omvat niet alleen klimaatbeheersing maar ook elektrische installaties, telecom, beveiliging, en toegangsbeheer, allemaal ontworpen om energie-efficiëntie te verhogen en onderhoudskosten te verlagen. Als W-installateur leveren wij op maat gemaakte klimaatinstallaties die niet alleen zorgen voor een optimale werkomgeving maar ook bijdragen aan energiebesparing en het welzijn van uw personeel.

LG Therma V_Lifestyle_55_Waterflow-klein

Klantbeoordelingen

Uitstekend
4.6
De heren Noa en Edson van Van Reek hebben onze airco perfect geplaatst! Vriendelijke en professionele kerels, we zijn dik tevreden!
Reactie van de eigenaar: Dank u wel voor uw mooie review en het compliment aan onze monteurs. Wij zijn blij, dat wij u van dienst konden zijn.
Heldere eerlijke offerte. Fijne communicatie met alle mensen die ik heb gesproken van Van den Reek. Goed en snel gemonteerd met duidelijke uitleg.
Reactie van de eigenaar: Dank u wel voor uw mooie review! Fijn, dat wij u van dienst konden zijn.
Als je overweegt als particulier een airco te plaatsen dan wil ik van den Reek aanbevelen. Het proces van offerte aanvragen tot plaatsing van twee airco's is zeer goed verlopen. De communicatie verliep zeer goed, snel en correct. De medewerkers en de eigenaar zijn vakkundig. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is er zorgvuldig en netjes gewerkt en daarnaast zijn het ook zeer vriendelijke mensen. Echt een positieve ervaring met dit bedrijf.Mooie covers ook geplaatst.
Reactie van de eigenaar: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn, dat wij u van dienst konden zijn en er weer een tevreden klant bij hebben.
Prima bedrijf.Afspraak is afspraak en op tijd. Goed advies gekregen, planning klopte, keurig te woord gestaan ook op de zaak. Montageploeg werkte erg netjes en airco werd top geïnstalleerd. Aanrader ook voor particulieren.
Reactie van de eigenaar: Dank u wel voor uw mooie review. Wij zijn blij, dat wij u naar tevredenheid van dienst konden zijn! Veel plezier van uw airconditioning gewenst.
js_loader

Meer weten?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak over airco's, klimaatbeheersing of koeltechniek

Bij Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco, klimaatbeheersing of koeltechniek voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!

Maak een afspraak

    Ik wil graag contact over:

    Mijn vraag is:

    Uw gegevens:

    Contact informatie

    Collse Heide 40 5674VN Nuenen
    Prestige Sfeerbeeldfoto 3

    De voordelen klimaatbeheersing

    Nieuwe bedrijfspanden en woningen zijn vandaag de dag uitstekend geïsoleerd. Dat heeft ook een nadeel: minder verse lucht. Daarom is het belangrijk om regelmatig verse lucht aan te voeren. Met een airco haalt u weer opgelucht adem. Een airco koelt, verwarmt, ontvochtigt, laat lucht circuleren en filtert stof. Een airco kan tevens gekoppeld worden aan een ventilatiesysteem. De hygiëne verbetert zienderogen in ruimtes waar een airco aanwezig is. Stem het binnenklimaat af op uw gezinsleden of medewerkers met een airco en zij zitten lekkerder in hun vel.

    Wij beschikken over een breed assortiment airco’s. Voor kleine en grote ruimtes. In alle soorten, maten en prijzen. Van den reek levert een airco voor bedrijven en voor particulieren. Gaat uw voorkeur uit naar een vaste airco? Wij hebben altijd een airco die bij u past. Wij leveren airco’s van merken als LG, Mitsubishi, Panasonic, Daikin en Toshiba.