Leverancier van klimaatbeheersystemen in de regio Eindhoven

Klimaatbeheersing is meer dan koelen alleen. Niet alleen verversen en zuiveren van lucht vallen onder deze noemer maar ook koelen, verwarmen en ontvochtigen. De medewerkers van Van den Reek Technische Installatie Groep beheersen al deze aspecten van klimaathebeersing.

Op het weer kunnen we maar weinig invloed uitoefenen. Binnenshuis is het een ander verhaal. Daar hebt u, met een adequate klimaatbeheersing,  een aangenaam klimaat voortaan zelf in de hand. De Arbowet erkent het belang van een aangenaam werkklimaat.

Klimaatbeheersing vs gebouwenbeheer

Een gebouwbeheersysteem omvat meer dan klimaatbeheersing alleen. Het omvat de complete technische infrastructuur. Dus ook de elektrische installatie, telecom, beveiliging en toegangsbeheer. Omdat het systeem vanuit één visie ontwikkeld is, zijn alle installaties
op elkaar afgestemd. Daardoor werken ze slim en efficiënt samen. Het resultaat? Minder energieverbruik, lagere onderhoudskosten en een optimaal arbeidsklimaat.

W-installateur voor klimaatbeheersing

Als W-installateur verzorgen wij de werkbouwkundige installaties: klimaatinstallaties om te verwarmen, te koelen en te ventileren. En daarmee creëert u een optimale klimaatbeheersing voor uw mensen, machines en productieruimtes. Van den Reek Technische Installatie Groep heeft de kennis en kunde in huis om een systeem voor klimaabeheersing te installeren, waarmee u energie bespaart.

Ventilatie- en regeltechniek

Een goede luchtbehandeling zorgt voor een beter welzijn, meer comfort en een gezonder leefklimaat. Van den Reek denkt graag mee over de best mogelijke oplossing op basis van gezondheid en efficiency.

Klimaatbeheersing voor een optimale werkomgeving

Met klimaatbeheersing creëert u optimale omstandigheden voor uw bedrijfsvoering: voor uw mensen, machines en producten. Temperatuur, vochtigheidsgraad en ventilatie kunt u op maat instellen voor iedere ruimte. Ook als u speciale wensen hebt, regelt u zo een eigen microklimaat. Makkelijk, efficiënt en energiezuinig. Oplossingen voor klimaatbeheersing, ook voor serverruimtes en cleanrooms, leveren wij turn-key op.

 

Voordelen

√ Minder energieverbruik
√ Optimaal arbeidsklimaat
√ Tot 15% subsidie
√ Maatwerk
√ W-installateur

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden voor klimaatbeheersing. Maak met mij geheel vrijblijvend een afspraak.