Warmtepompsystemen

Specialist voor warmtepompsystemen in de regio Eindhoven

Een warmtepompsysteem is een duurzame koolstofarme oplossing voor uw woning. Het apparaat verplaatst warmte van een bron naar een doel, zoals het verwarmen of koelen van een ruimte. Het maakt gebruik van een compressor en een koelmiddel om warmte te onttrekken aan een warmtebron (zoals de buitenlucht, grond of water) en deze af te geven aan een verwarmingssysteem.

Douchen met warmtepompsysteem:

Ook kunt u het douchen combineren met uw warmtepompsysteem middels een buffervat, zodat u beschikt over warm tapwater. Hierdoor wordt douchen comfortabel en energiezuinig. Het warmtepompsysteem kan worden gebruikt om het water voor de douche te verwarmen, zodat u kunt genieten van een warme douche zonder dat dit leidt tot hoge energiekosten. Een warmtepompsysteem warmt het water snel op, zodat u niet hoeft te wachten op warm water. Dit draagt bij aan uw comfort.

 

Voordelen

 • Energiezuinigheid
 • Lagere energierekening
 • Milieuvriendelijkheid
 • Veelzijdigheid
 • Subsidiemogelijkheden

Voordelen

 • Energiezuinigheid
 • Lagere energierekening
 • Milieuvriendelijkheid
 • Veelzijdigheid
 • Subsidiemogelijkheden

Warmtepompsysteem

Wat biedt Van den Reek u:

Warmtepompsystemen van Van den Reek bieden een duurzame oplossing voor verwarming en koeling in uw woning, door efficiënt warmte uit natuurlijke bronnen zoals buitenlucht, grond of water te onttrekken. Deze systemen zijn niet alleen milieuvriendelijk maar ook kostenefficiënt, waardoor u kunt genieten van comfortabele temperaturen en warm tapwater zonder hoge energiekosten. Van den Reek werkt samen met topmerken zoals LG en Daikin om u te voorzien van de beste warmtepomptechnologie, afgestemd op uw specifieke behoeften. Voor professioneel advies en installatieservice, neem contact op met Van den Reek.

LG Therma V_Lifestyle_55_Waterflow-klein

Klantbeoordelingen

Uitstekend
4.6
Als je overweegt als particulier een airco te plaatsen dan wil ik van den Reek aanbevelen. Het proces van offerte aanvragen tot plaatsing van twee airco's is zeer goed verlopen. De communicatie verliep zeer goed, snel en correct. De medewerkers en de eigenaar zijn vakkundig. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is er zorgvuldig en netjes gewerkt en daarnaast zijn het ook zeer vriendelijke mensen. Echt een positieve ervaring met dit bedrijf.Mooie covers ook geplaatst.
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn, dat wij u van dienst konden zijn en er weer een tevreden klant bij hebben.
Prima bedrijf.Afspraak is afspraak en op tijd. Goed advies gekregen, planning klopte, keurig te woord gestaan ook op de zaak. Montageploeg werkte erg netjes en airco werd top geïnstalleerd. Aanrader ook voor particulieren.
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Wij zijn blij, dat wij u naar tevredenheid van dienst konden zijn! Veel plezier van uw airconditioning gewenst.
In juni 2022 twee airco's met buitenunit laten plaatsen. Hele traject is erg prettig verlopen. Serge is op locatie komen kijken wat de beste oplossing zou zijn. Vervolgens zijn beide installaties keurig en vlot geïnstalleerd en genieten we nu van een lekkere koele slaapkamer en een koel kantoor. In de winter gebruiken we de airco voor verwarmen waardoor we veel minder gas verbruiken en energie van onze zonnepanelen optimaal inzetten. Zo hebben we de kosten al snel terugverdiend. Top advies!
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn, dat we u naar tevredenheid van dienst konden zijn.
Aardige, beleefde, hardwerkende en vakbekwame monteurs.Het gemonteerde ziet er strak en netjes uit. Zo ook de werkplekken na einde karwei. Alles is netjes en opgeruimd achtergelaten. Kortom: vaklui, sorry, vaklieden (ambtenaren zijn lui).
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te lezen, dat we nog een tevreden klant erbij hebben!
js_loader

Meer weten?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak over airco's, klimaatbeheersing of koeltechniek

Bij Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco, klimaatbeheersing of koeltechniek voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!

Maak een afspraak

  Ik wil graag contact over:

  Mijn vraag is:

  Uw gegevens:

  Contact informatie

  Collse Heide 40 5674VN Nuenen
  Prestige Sfeerbeeldfoto 3

  Waarom een warmtepompsysteem in uw woning

  Een warmtepompsysteem in uw woning biedt verschillende voordelen, zoals:

  1. Energiezuinigheid:
   Warmtepompen halen warmte uit natuurlijke bronnen zoals door buitenlucht, grond of water, waardoor ze efficiënter zijn dan traditionele verwarmingssystemen die op fossiele brandstoffen werken.
  2. Lagere energierekening:
   Door de efficiëntie van warmtepompen kan het gebruik ervan leiden tot lagere energiekosten. Zeker als u overschakelt van een oudere minder efficiënte verwarmingssysteem
  3. Milieuvriendelijkheid:
   Omdat warmtepompen gebruik maken van natuurlijke energiebronnen verminderen ze de uitstoot van broeikasgassen en dragen ze bij aan de milieuvriendelijkheid.
  4. Veelzijdigheid:
   Omdat warmtepompen gebruikt kunnen worden voor verwarming als voor koeling, kunnen ze het gehele jaar ingezet worden om het binnenklimaat comfortabel te houden.
  5. Subsidiemogelijkheden
   De overheid biedt subsidies als stimulans voor de installatie van warmtepompsystemen waardoor uw initiële kosten aanzienlijk verlaagd kunnen worden

  Airco specialist

  voor de regio Brabant

  Bij Van den Reek bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u voor de juiste airco kiest. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!