Over ons

Oplossingen voor een aangenaam klimaat dragen bij aan uw bedrijfsresultaat

Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning is sinds 1979 een begrip. Wij hebben naam gemaakt met het ontwerpen, leveren en installeren van airconditioning en koeltechnische installaties.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op een efficiënte dienstverlening. Jaren kennis en ervaring werken daarbij in uw voordeel. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en werken volgens de nieuwste inzichten. Zij zijn u graag van dienst.

Wij denken graag met u mee

In een persoonlijk gesprek bekijken wij graag uw situatie en naar gelang uw wensen adviseren wij u geheel vrijblijvend welke apparatuur of installatie voor u het meest geschikt is.

Onze adviseurs nemen de tijd voor u. Wij leven ons in en doorgronden uw vraag. Hoe meer we weten, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Het resultaat? Een oplossing conform uw specificaties. Met een minimum aan energieverbruik en een maximaal
rendement.

Van alle markten thuis

Al jarenlang werken wij samen met een keur van leveranciers. Dat betekent dat wij alles kunnen leveren. En dat we van alle markten thuis zijn. Maatwerkinstallaties met een minimum aan onderhoud zijn onze specialiteit.

Voor professionele airconditioners en luchtbehandelingssystemen bent u bij Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning aan het juiste adres. Of het nu gaat om een compleet gebouw of slechts één ruimte. Voor iedere vraag bieden wij een oplossing.

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt mailen (info@reek.nl) of bellen: (040) 289 40 40. Wij staan u graag te woord.

Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning
Colse Heide 40
5674 VN NUENEN
Telefoon +31 (0)40 289 40 40
Fax: +31 (0)40 285 21 25
e-mail: info@reek.nl

Storingen

Storingen meldt u via (040) 289 40 40.

Voordelen

 • Maatwerk
 • Bedrijfszekerheid en continuïteit
 • Persoonlijk advies
 • Ervaring sinds 1980
 • NVKL gecertificeerd
 • F-gassen

Voordelen

 • Maatwerk
 • Bedrijfszekerheid en continuïteit
 • Persoonlijk advies
 • Ervaring sinds 1980
 • NVKL gecertificeerd
 • F-gassen

Een greep uit ons team

Serge van Empel

Eigenaar/Directeur en Verkoop Buitendienst

Sharida Nathoe

Commercieel Medewerkster Verkoop Binnendienst

Guus Verzellenberg

Hoofd Service

Noah Krupers

Monteur montage-afdeling

Klantbeoordelingen

Uitstekend
4.6
Als je overweegt als particulier een airco te plaatsen dan wil ik van den Reek aanbevelen. Het proces van offerte aanvragen tot plaatsing van twee airco's is zeer goed verlopen. De communicatie verliep zeer goed, snel en correct. De medewerkers en de eigenaar zijn vakkundig. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is er zorgvuldig en netjes gewerkt en daarnaast zijn het ook zeer vriendelijke mensen. Echt een positieve ervaring met dit bedrijf.Mooie covers ook geplaatst.
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn, dat wij u van dienst konden zijn en er weer een tevreden klant bij hebben.
Prima bedrijf.Afspraak is afspraak en op tijd. Goed advies gekregen, planning klopte, keurig te woord gestaan ook op de zaak. Montageploeg werkte erg netjes en airco werd top geïnstalleerd. Aanrader ook voor particulieren.
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Wij zijn blij, dat wij u naar tevredenheid van dienst konden zijn! Veel plezier van uw airconditioning gewenst.
In juni 2022 twee airco's met buitenunit laten plaatsen. Hele traject is erg prettig verlopen. Serge is op locatie komen kijken wat de beste oplossing zou zijn. Vervolgens zijn beide installaties keurig en vlot geïnstalleerd en genieten we nu van een lekkere koele slaapkamer en een koel kantoor. In de winter gebruiken we de airco voor verwarmen waardoor we veel minder gas verbruiken en energie van onze zonnepanelen optimaal inzetten. Zo hebben we de kosten al snel terugverdiend. Top advies!
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn, dat we u naar tevredenheid van dienst konden zijn.
Aardige, beleefde, hardwerkende en vakbekwame monteurs.Het gemonteerde ziet er strak en netjes uit. Zo ook de werkplekken na einde karwei. Alles is netjes en opgeruimd achtergelaten. Kortom: vaklui, sorry, vaklieden (ambtenaren zijn lui).
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te lezen, dat we nog een tevreden klant erbij hebben!
js_loader