Oplossingen voor een aangenaam klimaat dragen bij aan uw bedrijfsresultaat

Van den Reek Technische Installatie Groep is sinds 1979 een begrip. Wij hebben naam gemaakt met het ontwerpen, leveren en installeren van airconditioning en koeltechnische installaties.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op een efficiënte dienstverlening. Jaren kennis en ervaring werken daarbij in uw voordeel. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en werken volgens de nieuwste inzichten. Zij zijn u graag van dienst.

Wij denken graag met u mee

In een persoonlijk gesprek bekijken wij graag uw situatie en naar gelang uw wensen adviseren wij u geheel vrijblijvend welke apparatuur of installatie voor u het meest geschikt is.

Onze adviseurs nemen de tijd voor u. Wij leven ons in en doorgronden uw vraag. Hoe meer we weten, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Het resultaat? Een oplossing conform uw specificaties. Met een minimum aan energieverbruik en een maximaal
rendement.

Van alle markten thuis

Al jarenlang werken wij samen met een keur van leveranciers. Dat betekent dat wij alles kunnen leveren. En dat we van alle markten thuis zijn. Maatwerkinstallaties met een minimum aan onderhoud zijn onze specialiteit.

Voor professionele airconditioners en luchtbehandelingssystemen bent u bij Van den Reek aan het juiste adres. Of het nu gaat om een compleet gebouw of slechts één ruimte. Voor iedere vraag bieden wij een oplossing.

Heeft u vragen? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt mailen (info@reek.nl) of bellen: (040) 289 40 40. Wij staan u graag te woord.

Van den Reek Technische Installatie Groep
Colse Heide 40
5674 VN  NUENEN
Telefoon +31 (0)40 289 40 40
Fax: +31 (0)40 285 21 25
e-mail: info@reek.nl

Storingen

Storingen meldt u via (040) 289 40 40.

 

Voordelen

√ Maatwerk
√ Bedrijfszekerheid en continuïteit
√ Persoonlijk advies
√ Ervaring sinds 1980
√ NVKL gecertificeerd
√ F-gassen