Airco voor bedrijven en particulieren in de regio Eindhoven

Met een airco altijd een aangenaam klimaat

Een aangenaam binnenklimaat gaat samen met een optimaal leef- en arbeidsklimaat. Een airco zorgt voor ideale omstandigheden: met een constante temperatuur en schone lucht. Bij van den Reek koopt u een airco, geschikt voor ieder budget, voor bedrijfspand én particuliere woningen.

Op plaatsen waar intensief gewerkt en geleefd wordt, is een airco onmisbaar. Van den Reek Technische Installatie Groep is specialist. Vanuit Nuenen voorzien wij de regio Eindhoven – Helmond van warmte, verkoeling en een perfecte luchtkwaliteit, onder andere door de installatie van airco systemen.

De voordelen van een airco

Nieuwe bedrijfspanden en woningen zijn vandaag de dag uitstekend geïsoleerd. Dat heeft ook een nadeel: minder verse lucht. Daarom is het belangrijk om regelmatig verse lucht aan te voeren. Met een airco haalt u weer opgelucht adem. Een airco koelt, verwarmt, ontvochtigt, laat lucht circuleren en filtert stof. Een airco kan tevens gekoppeld worden aan een ventilatiesysteem. De hygiëne verbetert zienderogen in ruimtes waar een airco aanwezig is. Stem het binnenklimaat af op uw gezinsleden of medewerkers met een airco en zij zitten lekkerder in hun vel.

Airco installatie op maat

Het installeren van een airco is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn daarbij sleutelwoorden. Onze vaklieden weten dat als geen ander. Een NVKL-erkenning garandeert dat zij op de hoogte zijn van alle eisen waaraan een airco dient te voldoen. Bovendien geldt voor al onze airco’s: prettig te bedienen,makkelijk schoon te houden en energiezuinig. Een airco hoeft ook overigens niet veel te kosten.

Een airco voor iedereen

Airco’s zijn de afgelopen jaren niet alleen veel goedkoper geworden maar ook veel makkelijker te installeren. Het voordeel? Een airco is nu weggelegd voor een groot publiek. Vul ons contactformulier in en laat u vrijblijvend adviseren over de aanschaf van een airco.

Wij beschikken over een breed assortiment airco’s. Voor kleine en grote ruimtes. In alle soorten, maten en prijzen. Van den reek levert een airco voor bedrijven en voor particulieren. Gaat uw voorkeur uit naar een vaste airco? Wij hebben altijd een airco die bij u past. Wij leveren airco’s van merken als LG, Mitsubishi, Panasonic, Daikin en Toshiba.

Airco kopen in de regio Eindhoven – Helmond

Bij Van den Reek bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u voor de juiste airco kiest. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!

Voordelen 
√ Aangenaam klimaat met een airco
√ Airco met laag energieverbruik
√ Maatwerk airco systemen
√ NVKL-erkenning
√ Airco service en onderhoud
√ Kwaliteit van leven