Airconditioning voor bedrijven en particulieren in de regio Eindhoven

Particulier

LG Therma V_Lifestyle_20_small split outdoor

Bedrijven

LG Therma V_Lifestyle_20_small split outdoor

Met een airco altijd een aangenaam klimaat

Een aangenaam binnenklimaat gaat samen met een optimaal leef- en arbeidsklimaat. Een airco zorgt voor ideale omstandigheden: met een constante temperatuur en schone lucht. Bij van den Reek koopt u een airco, geschikt voor ieder budget, voor bedrijfspand én particuliere woningen.

Op plaatsen waar intensief gewerkt en geleefd wordt, is een airco onmisbaar. Van den Reek Technische Installatie Groep is specialist. Vanuit Nuenen voorzien wij de regio Eindhoven – Helmond van warmte, verkoeling en een perfecte luchtkwaliteit, onder andere door de installatie van airco systemen.

Voordelen

 • Aangenaam klimaat met een airco
 • Airco met laag energieverbruik
 • Maatwerk airco systemen
 • NVKL-erkenning
 • Airco service en onderhoud
 • Kwaliteit van leven

Voordelen

 • Aangenaam klimaat met een airco
 • Airco met laag energieverbruik
 • Maatwerk airco systemen
 • NVKL-erkenning
 • Airco service en onderhoud
 • Kwaliteit van leven

Airco installatie op maat

Het installeren van een airco is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn daarbij sleutelwoorden. Onze vaklieden weten dat als geen ander. Een NVKL-erkenning garandeert dat zij op de hoogte zijn van alle eisen waaraan een airco dient te voldoen. Bovendien geldt voor al onze airco’s: prettig te bedienen, makkelijk schoon te houden en energiezuinig.

 • Een airco hoeft ook overigens niet veel te kosten.
LG Therma V_Lifestyle_55_Waterflow-klein

Klantbeoordelingen

Uitstekend
4.6
Als je overweegt als particulier een airco te plaatsen dan wil ik van den Reek aanbevelen. Het proces van offerte aanvragen tot plaatsing van twee airco's is zeer goed verlopen. De communicatie verliep zeer goed, snel en correct. De medewerkers en de eigenaar zijn vakkundig. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is er zorgvuldig en netjes gewerkt en daarnaast zijn het ook zeer vriendelijke mensen. Echt een positieve ervaring met dit bedrijf.Mooie covers ook geplaatst.
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn, dat wij u van dienst konden zijn en er weer een tevreden klant bij hebben.
Prima bedrijf.Afspraak is afspraak en op tijd. Goed advies gekregen, planning klopte, keurig te woord gestaan ook op de zaak. Montageploeg werkte erg netjes en airco werd top geïnstalleerd. Aanrader ook voor particulieren.
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Wij zijn blij, dat wij u naar tevredenheid van dienst konden zijn! Veel plezier van uw airconditioning gewenst.
In juni 2022 twee airco's met buitenunit laten plaatsen. Hele traject is erg prettig verlopen. Serge is op locatie komen kijken wat de beste oplossing zou zijn. Vervolgens zijn beide installaties keurig en vlot geïnstalleerd en genieten we nu van een lekkere koele slaapkamer en een koel kantoor. In de winter gebruiken we de airco voor verwarmen waardoor we veel minder gas verbruiken en energie van onze zonnepanelen optimaal inzetten. Zo hebben we de kosten al snel terugverdiend. Top advies!
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn, dat we u naar tevredenheid van dienst konden zijn.
Aardige, beleefde, hardwerkende en vakbekwame monteurs.Het gemonteerde ziet er strak en netjes uit. Zo ook de werkplekken na einde karwei. Alles is netjes en opgeruimd achtergelaten. Kortom: vaklui, sorry, vaklieden (ambtenaren zijn lui).
Response from the owner: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te lezen, dat we nog een tevreden klant erbij hebben!
js_loader

Meer weten?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak over airco's, klimaatbeheersing of koeltechniek

Bij Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco, klimaatbeheersing of koeltechniek voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!

Maak een afspraak

  Ik wil graag contact over:

  Mijn vraag is:

  Uw gegevens:

  Contact informatie

  Collse Heide 40 5674VN Nuenen
  Prestige Sfeerbeeldfoto 3

  De voordelen van een airco

  Nieuwe bedrijfspanden en woningen zijn vandaag de dag uitstekend geïsoleerd. Dat heeft ook een nadeel: minder verse lucht. Daarom is het belangrijk om regelmatig verse lucht aan te voeren. Met een airco haalt u weer opgelucht adem. Een airco koelt, verwarmt, ontvochtigt, laat lucht circuleren en filtert stof. Een airco kan tevens gekoppeld worden aan een ventilatiesysteem. De hygiëne verbetert zienderogen in ruimtes waar een airco aanwezig is. Stem het binnenklimaat af op uw gezinsleden of medewerkers met een airco en zij zitten lekkerder in hun vel.

  Wij beschikken over een breed assortiment airco’s. Voor kleine en grote ruimtes. In alle soorten, maten en prijzen. Van den reek levert een airco voor bedrijven en voor particulieren. Gaat uw voorkeur uit naar een vaste airco? Wij hebben altijd een airco die bij u past. Wij leveren airco’s van merken als LG, Mitsubishi, Panasonic, Daikin en Toshiba.

  Airco specialist

  voor de regio Brabant

  Bij Van den Reek bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u voor de juiste airco kiest. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!