Koellast

Neem contact met op.

Voordelen

 • Energiezuinigheid
 • Lagere energierekening
 • Milieuvriendelijkheid
 • Veelzijdigheid
 • Subsidiemogelijkheden

Voordelen

 • Energiezuinigheid
 • Lagere energierekening
 • Milieuvriendelijkheid
 • Veelzijdigheid
 • Subsidiemogelijkheden

Warmtepompsysteem

Wat biedt Van den Reek u:

Warmtepompsystemen van Van den Reek bieden een duurzame oplossing voor verwarming en koeling in uw woning, door efficiënt warmte uit natuurlijke bronnen zoals buitenlucht, grond of water te onttrekken. Deze systemen zijn niet alleen milieuvriendelijk maar ook kostenefficiënt, waardoor u kunt genieten van comfortabele temperaturen en warm tapwater zonder hoge energiekosten. Van den Reek werkt samen met topmerken zoals LG en Daikin om u te voorzien van de beste warmtepomptechnologie, afgestemd op uw specifieke behoeften. Voor professioneel advies en installatieservice, neem contact op met Van den Reek.

LG Therma V_Lifestyle_55_Waterflow-klein

Klantbeoordelingen

Uitstekend
4.6
De heren Noa en Edson van Van Reek hebben onze airco perfect geplaatst! Vriendelijke en professionele kerels, we zijn dik tevreden!
Reactie van de eigenaar: Dank u wel voor uw mooie review en het compliment aan onze monteurs. Wij zijn blij, dat wij u van dienst konden zijn.
Heldere eerlijke offerte. Fijne communicatie met alle mensen die ik heb gesproken van Van den Reek. Goed en snel gemonteerd met duidelijke uitleg.
Reactie van de eigenaar: Dank u wel voor uw mooie review! Fijn, dat wij u van dienst konden zijn.
Als je overweegt als particulier een airco te plaatsen dan wil ik van den Reek aanbevelen. Het proces van offerte aanvragen tot plaatsing van twee airco's is zeer goed verlopen. De communicatie verliep zeer goed, snel en correct. De medewerkers en de eigenaar zijn vakkundig. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is er zorgvuldig en netjes gewerkt en daarnaast zijn het ook zeer vriendelijke mensen. Echt een positieve ervaring met dit bedrijf.Mooie covers ook geplaatst.
Reactie van de eigenaar: Dank u wel voor uw mooie review. Fijn, dat wij u van dienst konden zijn en er weer een tevreden klant bij hebben.
Prima bedrijf.Afspraak is afspraak en op tijd. Goed advies gekregen, planning klopte, keurig te woord gestaan ook op de zaak. Montageploeg werkte erg netjes en airco werd top geïnstalleerd. Aanrader ook voor particulieren.
Reactie van de eigenaar: Dank u wel voor uw mooie review. Wij zijn blij, dat wij u naar tevredenheid van dienst konden zijn! Veel plezier van uw airconditioning gewenst.
js_loader

Meer weten?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak over airco's, klimaatbeheersing of koeltechniek

Bij Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco, klimaatbeheersing of koeltechniek voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!

Maak een afspraak

  Ik wil graag contact over:

  Mijn vraag is:

  Uw gegevens:

  Contact informatie

  Collse Heide 40 5674VN Nuenen
  Prestige Sfeerbeeldfoto 3

  Waarom een warmtepompsysteem in uw woning

  Een warmtepompsysteem in uw woning biedt verschillende voordelen, zoals:

  1. Energiezuinigheid:
   Warmtepompen halen warmte uit natuurlijke bronnen zoals door buitenlucht, grond of water, waardoor ze efficiënter zijn dan traditionele verwarmingssystemen die op fossiele brandstoffen werken.
  2. Lagere energierekening:
   Door de efficiëntie van warmtepompen kan het gebruik ervan leiden tot lagere energiekosten. Zeker als u overschakelt van een oudere minder efficiënte verwarmingssysteem
  3. Milieuvriendelijkheid:
   Omdat warmtepompen gebruik maken van natuurlijke energiebronnen verminderen ze de uitstoot van broeikasgassen en dragen ze bij aan de milieuvriendelijkheid.
  4. Veelzijdigheid:
   Omdat warmtepompen gebruikt kunnen worden voor verwarming als voor koeling, kunnen ze het gehele jaar ingezet worden om het binnenklimaat comfortabel te houden.
  5. Subsidiemogelijkheden
   De overheid biedt subsidies als stimulans voor de installatie van warmtepompsystemen waardoor uw initiële kosten aanzienlijk verlaagd kunnen worden

  Airco specialist

  voor de regio Brabant

  Bij Van den Reek bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar de beste airco voor uw situatie. U ontvangt van ons een gedegen advies voor uw persoonlijke situatie, zodat u zeker weet dat u voor de juiste airco kiest. Wij adviseren en leveren aan bedrijven en particulieren. Laat u eens vrijblijvend adviseren en vul ons contactformulier vandaag nog in!