Airco Helmond

Airco kopen (particulier of voor op kantoor) in Helmond bij van den Reek

Goedkope Airco kopen voor bedrijf of particulier
Wat kost een airco in 2019?
Airco kopen voor bedrijf of particulier

Airco installatie kopen in Helmond?

Woont u in Helmond en wilt u een goede en betaalbare airco kopen voor thuis of op het werk? Van den Reek adviseert, levert en plaats uw airconditioning al jarenlang op een professionele wijze bij particulieren en bedrijven. Wij bieden naast de verkoop van airco’s tevens de beste airco service, waarbij wij het periodiek onderhoud of reparatie van uw airco verzorgen. U kunt bij ons een vaste of mobiele airco kopen. De zomers in Nederland worden steeds warmer en steeds meer mensen werken thuis. Zorg daarom thuis en op het werk voor een goede klimaatbeheersing! Benieuwd naar prijzen van airco’s en witl u weten wat de beste en meest voordelige airco voor u? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Van den Reek is gevestigd in Nuenen (regio Helmond) en verzorgt airo installaties en onderhoud in en buiten de regio Helmond. Maak een afspraak en bezoek onze showroom.

Een airco in Helmond kopen voor een fijn en leefbaar leefklimaat

Het kopen van een airco is een ideale en betaalbare oplossing als u op zoek bent naar een goed klimaat om te wonen en te werken. Een goede airco zorgt er voor dat de klimaatbeheersing in uw woning of kantoor altijd goed geregeld is. Het is dan nooit te koud of te warm in huis, op uw slaapkamer of op kantoor. Kies bij voorkeur voor een airco leveranciwer in uw eigen rego. Van den Reek is bevestigd in Nuenen en kan iedere lokatie in Helmond dan ook snel bereiken.

Welke airco is het beste?

Er zijn veel verschillende soorten airco’s te koop, maar welk type airco past het beste bij u? U kunt kiezen voor mobiele airco, een airco die u overal in uw woning kunt plaatsen. Of u kiest voor een airco met split unit. Dit type airco is handig als u met één buitenunit het klimaat in meerdere kamers wilt regelen. Ook heeft u met een airco met split unit minder last van geluid omdat de airco unit buiten gemonytered wordt. Naast het verkopen en plaatsen van airco’s in de regio Helmond staan wij ook garant voor het onderhoud en reparatie van uw airco systemen.

 

 

Airco kopen, waar moet u op letten?

Woont u in Helmond en wilt u een nieuwe airco kopen, maar weet u niet wat nu de beste keuze is? Laat u dan goed adviseren door een airco specialist in de regio Helmond. Onderstaande aspecten zijn belangrijke punten om op te letten:

  • Koellast van de airco installatie die nodig is
  • Gewenste energieklasse van de airco
  • Geluidsniveau van de airco
  • Functies en mogelijkheden van de airco

Het koelvermogen van de airco zegt iets over de capaciteit die uw airco installatie moet hebben om de ruimte effectief te koelen. Voor een kamer van 16 vierkante meter koopt u een airco met ongeveer 1,6 kW vermogen. Bereken de koellast via onze rekentool voor uw eigen situatie.

De energieklasse geeft aan wat het energieverbruik van de airco installatie is. Koopt u een airco installatie energieklasse D? Dan verbruikt deze veel stroom. Om uw energiekosten laag te houden is het kopen van een airco installatie met energieklasse A ons advies. Vaak is de besparing op uw energiekosten per jaar meer dan het prijsverschil bij de aanschaf van een airco. Let dus niet alleen op de aanschafprijs van een airco! In onze showroom in Nuenen (nabij Helmond) informeren wij u ook over het geluidsniveau van uw airco, zodat u geen geluidshinder ervaart of veroorzaakt met uw airco installatie.

Airco kopen met hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen

Bij van den Reek koopt u altijd de juiste airco tegen een eerlijke en concurrerende prijs. Belangrijk is om niet alleen op de prijs te letten van de airco zelf, maar zeker ook op belangrijke aspecten die bepalend zijn voor de duurzame functionering van uw airco en die het energieverbruik bepalen. Van den Reek ontvangt u graag in haar eigen showroom in Nuenen (nabij Helmond) voor een oriëterend gesprek over de mogelijkheden en kosten voor de juiste airco.

Airco installatie en onderhoudscontract voor Helmond

Wilt u de zekerheid dat uw aangekochte airco installatie lang en betrouwbaar blijft werken, sluit dan een onderhoudscontract af bij de aankoop van uw airco. Door periodiek onderhoud aan uw airco installatie gaat deze langer mee, de energiekosten vallen lager uit door een hoger rendement en in veel gevallen betaalt u geen materiaalkosten bij reparatie.

Wanneer u een onderhoudscontract voor uw airco installatie bij van den Reek wilt afsluiten neem dan contact op voor de mogelijkheden. Van den Reek is gevestigd in Nuenen en werkt voornamelijk in de regio Helmond, Best, Helmond, Deurne en Valkenswaard.

Airco met of zonder buitenunit kopen?

Bij het kopen van een nieuwe airco installatie kunt u kiezen voor een airco met of een airco zonder buitenunit. Een airco installatie met een buitenunit heeft vaak meer rendement dan een airco installatie zonder buitenunit. Wel produceert de buitenunit meer geluid, maar daar heeft u in uw woning of bedrijfspand geen last van heeft. Soms is het plaatsen van een buitenunit door omstandigheden niet mogelijk of overbodig. Bijvoorbeeld als u de airco installatie alleen in de zomer gebruikt, of wanneer u liever een mobiele airco wilt kopen zodat u de airco kunt verplaatsen. Het voordeel van het kopen van een airco installatie zonder buitenunit is de eenvoud van de installatie. Maka een afspraak in onze showroom in Nuenen (nabij Helmond) om de mogelijkheden te bespreken.

Mobiele airco kopen in Helmond

Woont u in de regio Helmond en wilt u een mobiele airco installatie kopen, dan heeft u een airco die u overal kunt neerzetten. Zo verkoelt u eenvoudig in de ruimte waar dat gewenst is. Ook bij een mobiele airco installatie moet er warme lucht afgevoerd worden. Dat gebeurt via een afvoer die de warme lucht bijvoorbeeld door een raam naar buiten afvoert. Kom nara onze showroom in Nuenen voor een eerlijk advies. parkeren kan gewoon gratis voor de deur.

 

Waar in huis kunt u een airco plaatsen?

U kunt een airco installatie aanschaffen voor vrijwel ieder vertrek in uw woning of bedrijf. Het airco systeem biedt verkoeling in ruimtes waar u vaak verblijft. Dit kan uw woonkamer of keuken zijn, maar ook het kopen van een airconditioning voor in uw slaapkamer of een airco voor op uw kantoor is geen overbodige luxe. Met een multi-split systeem kunt u in meerdere ruimtes van uw woning of kantoor een airco plaatsen die op één buitenunit aangesloten zijn. Graag adviseren wij u over de optimale plaatsing en van een airco installatie in uw woning of bedrijf in onze showroom in Nuenen (bij Helmond).

Wat kost een airco installatie in Helmond

De kosten van een airco installatie hangen sterk af van het merk en type model dat u wilt kopen. De totale kosten van de airco worden, naast de aanschafprijs van de airco installatie, ook bepaald door de installatiekosten en de kosten voor energie en onderhoud. Van den Reek uit Nuenen (Bij Helmond) levert betaalbare airco’s voor ieder budget en zorgt tevens voor de installatie en het onderhoud. Gebruik ons contactformulier en voor een vrijblijvende offerte op maat.

Kies voor een erkend installateur en laat u goed informeren, zodat u zeker de juiste keuze maakt en voorkomt dat u een klein voordeel op de aanschafprijs van uw airco moet bekopen met jarenlange onnodig hoge energiekosten.

De Airco installateur voor Helmond

Het voordeel van het kopen van airco bij een airco installateur uit de regio Helmond is dat deze meer betrokken is dan een landelijke keten of een leverancier die de airco installatie en het onderhoud uitbesteed. van den Reek is gevestigd in Nuenen en is actief in de regio Helmond, Best, Helmond, Deurne en Valkenswaard.

Van den Reek verzorgt het totale project. Van airco advies en levering tot installatie en onderhoud van uw airco installatie. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt als het gaat om de aanschaf en betrouwbare werking van uw airco installatie.

Airconditioning koellastberekening

Reken hier uit hoeveel koelcapaciteit u nodig heeft voor uw ruimte(s).

Voordelen
√ Aangename omgeving
√ Productief arbeidsklimaat
√ Schone lucht
√ Energiezuinig
√ Subsidie

Voor meer informatie over het kopen van een airco bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl

Voor meer informatie over het kopen van een airco bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl

Voor meer informatie over het kopen van een airco bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl

Ja, ik wil meer weten over airconditioning voor thuis. Maak met mij geheel vrijblijvend een afspraak.