Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Installatieprojecten zijn complex. Juist bij klimaatbeheersing. Er zijn vele specialisten betrokken en elke fase heeft een eigen dynamiek. Van den Reek Technische Installatie Groep schept duidelijkheid. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. En dat communiceert makkelijk. U heeft altijd zicht op de voortgang van uw project. U kunt altijd een vinger aan de pols houden. Een telefoontje naar uw contactpersoon en u bent helemaal op de hoogte. Projecten leveren wij turn-key op, inclusief cv en loodgieterswerkzaamheden.

Cleanrooms

Produceren onder optimale omstandigheden en conform de specificaties van de opdrachtgever. Een cleanroom is vaak een eerste vereiste om een high tech product te maken. In Van den Reek herkent u een partner met kennis van zaken. Wij ontwerpen en bouwen geavanceerde cleanrooms in de categorie ISO 5, 6 en 7 op maat.

De luchtstroom spoelt de ruimte schoon. De gezuiverde lucht wordt via het plafond ingeblazen en bij de plint weer afgezogen.Wij richten ons op toeleveranciers van de high tech industrie.

Gerealiseerde projecten

Van den Reek realiseert projecten voor ondernemers, winkelbedrijven, productie-omgevingen, kantoorpanden met (productie)hal, cleanrooms, serverruimtes enzovoorts.

Voordelen

√ Minder energieverbruik
√ Optimaal arbeidsklimaat
√ Tot 15% subsidie
√ Maatwerk
√ W-installateur