Koele kamers bij Ronald McDonald Huis Veldhoven

Van den Reek verzorgt installatie van airco

Airco toepassing slaapkamer
goedkope slaapkamer airco
airco voor de slaapkamer kopen

Van den Reek voorziet Ronald McDonald Huis Veldhoven van airco’s

Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning heeft samen met airco producent LG de handen ineen geslagen om het Ronald McDonald Huis in Veldhoven te voorzien van airconditioning.

Daar waar de papa’s en mama’s – die logeren in het Ronald McDonald Huis – het al moeilijk genoeg hebben met een ziek kind, hebben wij ervoor gezorgd dat zij met de warme nachten heerlijk koel kunnen slapen zodat zij meer energie hebben om hun zieke kind bij te staan en de stressvolle dag aan te kunnen. Ook de vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis kunnen het hoofd koel houden, zodat een volgende dag weer optimaal kan starten om ouders bij te staan.

Daar de noodzaak hoog was om een goede oplossing te vinden voor het warmteprobleem in het Ronald McDonald Huis zijn Van den Reek en LG meteen samen in overleg gegaan om te bekijken hoe ze dit probleem zo goed en duurzaam mogelijk konden oplossen. Uiteraard is het Ronald McDonald Huis afhankelijk van giften en vrijwilligerswerk en ook hier hebben Van den Reek en LG in meegedacht.

Resultaat: Mooie airconditioners van LG op een professionele manier aangelegd door Van den Reek Koeltechniek en Airconditioning, zodat ouders er nog jaren profijt van kunnen hebben.

“De zomers worden steeds warmer. Ons Huis is prachtig van hout en veel glas, maar daarmee niet echt warmtebestendig. Dankzij twee sponsoren zitten onze gasten er vanaf nu koeltjes bij. Bedankt Van den Reek en LG”

Airconditioning koellastberekening

Reken hier uit hoeveel koelcapaciteit u nodig heeft voor uw ruimte(s).

Voordelen
√ Aangename omgeving
√ Productief arbeidsklimaat
√ Schone lucht
√ Energiezuinig
√ Subsidie
Voor meer informatie bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl
Voor meer informatie bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl
Voor meer informatie bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl
Ja, ik wil meer weten over airconditioning voor thuis. Maak met mij geheel vrijblijvend een afspraak.