Wij leveren ook airco’s aan particulieren in de regio Eindhoven

In een zakelijke omgeving is een professionele airco voor koelen en verwarmen niet meer weg te denken. Ook thuis raakt zo’n voorziening steeds meer ingeburgerd. Vooral omdat airco’s de laatste jaren veel goedkoper geworden zijn. Met een levensduur van vijftien jaar wordt investeren aantrekkelijk. U kunt de kosten over meerdere jaren spreiden.

Kwaliteit van leven

Wist u dat een luchtzuiveringssysteem prima geschikt is om de levenskwaliteit te verbeteren? Bij astma, hooikoorts of een allergie is dat een uitkomst. Ook mensen die door hun ziekte aan huis of bed gekluisterd zijn, hebben er voordeel van. Zo’n systeem zuivert de lucht van stof, rook, bacteriën, virussen, pollen en etensgeuren. Ook zijn er vele airco’s ingericht om de lucht te zuiveren. Zij zijn uitgerust met een plasmafilter.

Heeft u het warm? Doet u ’s nachts geen oog dicht? Een airco brengt niet alleen verkoeling maar zorgt ook voor een goede nachtrust. Deze stille kracht doet geruisloos zijn werk.

Klimaat voor wijn

Wijn voelt zich goed bij een constante temperatuur. Doorgaans is dat 10 – 12 °C. Met een installatie speciaal voor wijn regelt u een klimaat waarin uw kelderschatten zich in rust ontwikkelen en beter houdbaar blijven. De koelinstallatie komt van een expert.

Laag energieverbruik

Het energieverbruik van een airco is minimaal. Dit geldt tijdens het koelen én verwarmen. Een airco koelt of verwarmt tot de juiste temperatuur bereikt is en schakelt dan af. Hij draait dus slechts een aantal uren per dag. En dat merkt u aan uw energierekening. Het rendement? Veel klimaat voor weinig geld.

Nieuwbouw

Een airco combineert het beste van twee werelden. Hij kan koelen én verwarmen. Een CV-ketel heeft u niet meer nodig. En dat is winst. Een airco werkt op elektriciteit, goedkoper dan gas. Heeft u zonnepanelen? Dan zijn luchtgekoelde warmtepompen ideaal voor uw nieuwe woning. Laagtemperatuur verwarming (vloerverwarming) in combinatie met laagtemperatuur radiatoren en/of airco is ook een optie.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing omvat ventilatie, verwarming, koeling, ontvochtiging, filtering en regeltechniek. Bij Van den Reek bent u aan het juiste adres voor klimaatbeheersing. Wij voeren projecten uit voor nieuwbouw en renovatie. Meer over klimaatbeheersing

Airconditioning koellastberekening

Reken hier uit hoeveel koelcapaciteit u nodig heeft voor uw ruimte(s).

 

Voordelen
√ Aangename omgeving
√ Productief arbeidsklimaat
√ Schone lucht
√ Energiezuinig
√ Subsidie

 

Voor meer informatie bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl
Voor meer informatie bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl
Voor meer informatie bel naar (040) 289 40 40 of mail naar verkoop@reek.nl
Ja, ik wil meer weten over airconditioning voor thuis. Maak met mij geheel vrijblijvend een afspraak.